Fires del Gremi / 68a Fira del LLibre d'Ocasió Antic i Modern (2019) / Activitats 2019 / Xerrada

 


 


 
Xerrada "Les publicacions del folklore a Catalunya"

Dia: 3 d'octubre
Hora: 19h
Lloc: Sala d'exposicions Passeig de Gràcia (davant del cinema Coliseum)


A càrrec de la Montserrat Garrich, comissària de l'any Aureli Capmany i Joan Soler Amigó, pedagog i escriptor català, interessat en la recerca de la cultura popular. Presentat per Marçal Font i Espí poeta i llibreter de vell.


Montserrat Garrich. Bibliotecària-documentalista i balladora. Especialista en l'àmbit de la dansa i balls populars i tradicionals catalans. Actualment és cap d'estudis de l'Aula de Dansa Tradicional, tasca que compagina amb altres relacionades amb la investigació i pràctica de la dansa catalana al si de l'Esbart Català de Dansaires i de l'equip de l'Atles de Dansa Tradicional Catalana. És coautora de diversos llibres sobre aquesta temàtica.


Resultat d'imatges de Joan Soler Amigó Joan Soler Amigó. Pedagog i escriptor català, interessat en la recerca de la cultura popular.  Premi Nacional de Cultura i Creu de Sant Jordi per la seva tasca com a folklorista. Director de l'enciclopèdia sobre cultura popular 'Tradicionari' en 10 volums (ed. Enciclopèdia Catalana) a més d'una vintena llarga de publicacions sobre folklore. També va fer de guionista de la sèrie de dibuixos de TV3 "Història de Catalunya".


Marçal Font i Espí Marçal Font i Espí. Llicenciat en teoria i literatura comparada per la Universitat de Barcelona, postgraduat en treballs amb manuscrits medievals i del “Siglo de oro” pel CSIC de Madrid, traductor de novel·la, assaig i poesia, i coautor per l’editorial Libros del silencio de l’antologia de textos clàssics sobre l’amor als llibres de “Libropoesía y otras adicciones”.

Organitza Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya


Segueix-nos i comparteix:
#Gremillibreterdevell #FiraPGràcia19 


 


Carrer Balmes, 152, 1er 3a. 08003 - Barcelona (España) - Tel. / Fax (+34) 93 318 79 95 - De Dilluns a Divendres de 09:00 a 13:00 hs - e-mail