12 de setembre 2019 - Uniliber

68 Fira del Llibre d'Ocasi Antic i Modern. Barcelona

Este ao se celebra una nueva edicin de la Feria del Libro de Ocasin Antiguo y Moderno de Barcelona, en este caso la 68, que se inaugurar el da 20 de septiembre a las 11 horas, con la presencia la escritora Care Santos (Matar, 1970), ganadora del Premio Nadal en 2017.

https://www.uniliber.com/noticias/68a-fira-del-llibre-d-ocasio-antic-i-modern-barcelona_145
13 de setembre 2019 - La Repblica - CARINA FILELLA

Aprofitar locasi

La Fira del Llibre dOcasi Antic i Modern, la ms antiga dEuropa encara en actiu, dedicar la 68a edici al folklore catal i tamb homenatjar lescriptora Care Santos. Ser a partir del 20 de setembre, al passeig de Grcia de Barcelona.

https://www.lrp.cat/lrp-arts/article/1662687-aprofitar-l-ocasio.html
14 de setembre 2019 - L'Ajuntament de Barcelona

El passeig de Grcia acull la 68a Fira d'Ocasi, Antic i Modern

https://ajuntament.barcelona.cat/eixample/ca/noticia/el-passeig-de-gracia-acull-la-68a-fira-docasio-antic-i-modern_850778
18 de setembre 2019 - Barcelona Cultura

De la Setmana a la Fira del Llibre d'Ocasi

El certamen, organitzat pel Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya, arriba a la 68a edici.

https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/68-fira-llibre-ocasio
18 de setembre 2019 - Time Out diu:

Any rere any, aquesta fira de llibres exposa al passeig de Grcia milers de llibres difcils de trobar i docasi. Hi haur fins i tot edicions antigues entre el segle XVI i XIX, i tamb llibres a molt bon preu, clssics de la literatura en diferents llenges, llibres exhaurits que ja no es troben enlloc, cmics, etc. La Fira organitzar tamb l'exposici 'Les publicacions del folklore a Catalunya' i diferents xerrades, aix que acosteu-vos i gaudiu de les llibreries que participaran a la Fira.

https://www.timeout.cat/barcelona/ca/que-fer/68a-fira-del-llibre-docasio-antic-i-modern
18 de setembre 2019 - 20MINUTOS OCICAT

FIRA DEL LLIBRE DOCASI

La 68a Fira del Llibre dOcasi Antic i Modern omple de volums fins al 6 doctubre el Passeig de Grcia, en la que est considerada com la fira ms antiga dEuropa daquestes caracterstiques.

https://cdn.20m.es/edicionimpresa/barcelona/19/09/BARC_18_09_19.pdf#page=15
18 de setembre 2019 - El Troc - Butllet de colleccionisme

68A FIRA DEL LLIBRE D'OCASI ANTIC I MODERN

http://eltroc.org/agenda/acte.php?id=6767&idp=1084125
18 de setembre 2019 - festacatalunya.cat

La Fira del Llibre d'ocasi antic i modern est organitzada pel Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya, i entre les paradetes que hi haur al passeig de Grcia hi haur llibreries de Barcelona, de tot Catalunya i de la resta d'Espanya.

https://www.festacatalunya.cat/articles-mostra-9608-cat-fira_del_llibre_docasiy_antic_i_modern_de_barcelona.htm
18 de setembre 2019 - Cope - La Linterna Catalunya i Andorra, entrevista a Maral Font de la Llibreria Fnix i membre de la Comissi organitzadora.

68a Fira del Llibre d'Ocasi Antic i Modern

La Fira del Llibre d'Ocasi Antic i Modern celebra aquest any la seva 68a edici envoltada de novetats, com una exposici titulada 'Les publicacions del folklore a Catalunya'. La inauguraci tindr lloc el 20 de setembre a les 11 hores al recinte de l'exposici, davant del cinema Comdia, amb un preg inaugural a crrec de Care Santos, l'autora homenatjada d'enguany. Ens parla de la Fira Maral Font, membre de la Comissi organitzadora.

https://www.cope.es/emisoras/cataluna/barcelona-provincia/barcelona/la-linterna-cope-catalunya-i-andorra/audios/68a-fira-del-llibre-docasio-antic-modern-20190918_856910
18 de setembre 2019 - L'illa dels llibres

Care Santos, protagonista de la Fira dOcasi Antic i Modern 2019.

Lescriptora s la pregonera i lautora homenatjada de la nova edici que se celebra a Barcelona del 20 de setembre al 6 doctubre al Passeig de Grcia, des de Plaa Catalunya fins al carrer Consell de Cent..

http://www.illadelsllibres.com/care-santos-protagonista-de-la-fira-docasio-antic-i-modern-2019/
19 de setembre 2019 - TORNAVEU

El folklorisme, protagonista de la 68a Fira del Llibre d'Ocasi.

Entre el 20 i 6 d'octubre s'hi podr visitar l'exposici 'Les publicacions del folklore a Catalunya'.

https://www.tornaveu.cat/noticia/4737/el-folklorisme-protagonista-de-la-68a-fira-del-llibre-docasio
19 de setembre 2019 - VilaWeb - Redacci

Les publicacions del folklore a Catalunya, eix central de la Fira del Llibre dOcasi.

La Merc s cultura popular i festa, per tamb s sinnim de la Fira del Llibre dOcasi Antic i Modern. Des de dem al migdia fins el 6 doctubre, el Passeig de Grcia s lescenari daquest mercat en qu hi participaran trenta-sis llibreters. Hi haur milers dexemplars entre antiguitats editorials, edicions excepcionals de gran valor histric i cultural i tamb ttols docasi a preus molt assequibles.

https://www.vilaweb.cat/noticies/fira-llibre-ocasio-publicacions-folklore-catalunya-eix-central/
20 de setembre 2019 - Agenda de La Vanguardia

Fira del Llibre d'Ocasi Antic i Modern de Barcelona.

Entre els dies 20 de setembre i 6 doctubre, el Passeig de Grcia de Barcelona veur la 68a edici de la FIRA DEL LLIBRE DOCASI ANTIC I MODERN.

http://agenda.lavanguardia.com/?event=fira-del-llibre-docasio-antic-i-modern-de-barcelona
20 de setembre 2019 - TV3 - ACN (Agncia Catalana de Notcies)

Una trentena de parades omplen el passeig de Grcia a la Fira del Llibre d'Ocasi Antic i Modern.

La 68a edici de la Fira del Llibre d'Ocasi Antic i Modern ha arrencat aquest divendres amb 35 parades que ompliran el passeig de Grcia fins al 6 d'octubre. La mostra, considerada la fira de llibres ms antiga d'Europa, compta amb l'exposici 'Les publicacions del folklore a Catalunya', que explora el llegat d'Aureli Capmany, Joan Amades i Ramon Violant a travs de documents com fotografies, llibres, cartells i diversos utensilis. La figura homenatjada per la fira en aquesta edici, i que s'ha encarregat de fer el preg, s l'escriptora Care Santos, que ha explicat a l'ACN que, com a persona "biblimana" que s, visita el certamen des de fa "molts anys". "A la fira s'ha d'anar amb temps i amb ganes de remenar i de fer nosa", ha expressat.

https://www.ccma.cat/324/una-trentena-de-parades-omplen-el-passeig-de-gracia-a-la-fira-del-llibre-docasio-antic-i-modern/noticia/2949118/
20 de setembre 2019 - Al dia - ACN (Agncia Catalana de Notcies)

Una trentena de parades omplen el passeig de Grcia a la Fira del Llibre d'Ocasi Antic i Modern.

Hi podreu veure un vdeo amb els moments ms significatius del dia de la inauguraci de la 68a Fira del Llibre d'Ocasi Antic i Modern, amb la Patricia Camio, presidenta del Gremi de llibreters de Vell de Catalunya, i l'escriptora Care Santos que va dir el preg d'inauguraci, entre d'altres personalitats.

https://www.aldia.cat/catalunya/territori/noticia-trentena-parades-omplen-passeig-gracia-fira-llibre-docasio-antic-modern-20190920152444.html
20 de setembre 2019 - La Razn - Catalua - Carlos Sala

Los tesoros que esconden los libros.

Abre una nueva edicin de la Feria del Libro de Ocasin Antiguo y Moderno con un pregn de la escritora Care Santos y una exposicin dedicada al folklore cataln.

La escritora Care Santos inaugur ayer la 68 edicin de la Feria del Libro de Ocasin, Antiguo y Moderno. La autora asegur que es una fiel seguidora de la feria, la cual visita cada ao desde que tiene memoria, pero confes que ella se siente ms biblimana que biblifila. Porque en la feria hay libros para todo el mundo, para los que busca joyas biblifilas a autnticos tesoros descatalogados a muy buen precio. Tengo buen gusto para escoger los libros, pero no tan buen bolsillo, como madre de familia numerosa que soy, brome Santos, quin asegur que buscar libros de la editorial Aguilar de los aos 50 o 60 o las dos ediciones del Romancero gitano que se publicaron en vida de Garca Lorca.

https://www.larazon.es/local/cataluna/los-tesoros-que-esconden-los-libros-NH25001837
20 de setembre 2019 - La Vanguardia - Redaccin (EFE)

Care Santos en la feria del libro antiguo: Soy ms biblimana que biblifila.

La escritora Care Santos ha confesado que se siente "ms biblimana que biblifila" en el pregn inaugural de la 68 edicin de la Feria del Libro de Ocasin, Antiguo y Moderno, una feria que, ha dicho, frecuenta cada ao y que ha abierto de nuevo sus puertas en el Paseo de Gracia de Barcelona.

https://www.lavanguardia.com/vida/20190920/47497859541/care-santos-en-la-feria-del-libro-antiguo-soy-mas-bibliomana-que-bibliofila.html
20 de setembre 2019 - L'illa dels llibres

CARE SANTOS Sovint tinc la sensaci que no compro llibres, sin que els rescato.

LIlla dels Llibres grcies al Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya us ofereix ntegre el preg de Care Santos.

http://www.illadelsllibres.com/care-santos-sovint-tinc-la-sensacio-que-no-compro-llibres-sino-que-els-rescato/
21 de setembre 2019 - El Pas - CARLES GELI

La feria del libro vivido.

Unos 50.000 volmenes antiguos y de ocasin buscan su nuevo destino en Barcelona.

Los libros tienen su destino, dijo el gramtico latino Terentianus Maurus. Y si en algn sitio se cumple ese adagio es en la Feria del Libro de Ocasin Antiguo y Moderno de Barcelona, que ayer inaugur en el Passeig de Grcia su ya 68 edicin, para mantenerse como la ms antigua en activo de Europa.

https://elpais.com/ccaa/2019/09/20/catalunya/1569007862_199973.html
21 de setembre 2019 - Rdio 4 - Club Dante

"La 68a Fira del Llibre d'Ocasi Antic i Modern" en parlem amb els llibreters de vell Maral Font de la llibria Fnix i Joan Serra.

http://www.rtve.es/alacarta/audios/club-dante/club-dante-21-setembre-2019/5391260/
22 de setembre 2019 - Associaci del Passeig de Grcia de Barcelona

La gran festa dels llibres d'ocasi torna a Passeig de Grcia.

Una de les cites anuals que els aficionats als llibres de Barcelona no es poden perdre s la Fira del Llibre docasi Antic i Modern, la gran trobada dels llibres docasi, antics o de segona m, que aquest any arriba a la 68 edici.

En aquests temps de consum cultural en suports digitals, la fira s una celebraci del paper, de la seva textura i de la seva olor. I tamb del plaer de passejar, tafanejar, fullejar, buscar i descobrir llibres inesperats.

https://barcelonapaseodegracia.com/ca/noticies/68-fira-llibre-antic-ocasio-barcelona/
22 de setembre 2019 - betev - Redacci

La 68a Fira del Llibre dOcasi Antic i Modern homenatja el folklore catal.

Shi han sumat tres noves llibreries: ja en sn 36

Aquest any hi ha hagut tres noves incorporacions: la libreria Llera Palacios (de Madrid), la Dolce Vita (de Barcelona) i LIlla del tresor (de Premi de Mar). Ara ja en sn 36. Per a la llibretera de Dolce Vita, aquest ha estat el primer any que sha sentit amb lexperincia suficient per sumar-shi, tenint en compte la importncia i la magnitud de la Fira del Llibre Ocasi Antic i Modern.

https://beteve.cat/cultura/fira-llibre-ocasio-passeig-gracia-folklore/
29 de setembre 2019 - La Vanguardia - JOSEP PLAY MASET

El libro viejo se resiste a morir.

Los libreros buscan nuevas formas de venta en internet sin renunciar a las tradicionales ferias en la calle
El libro viejo se resiste a morir

Los libreros de viejo reivindican tambin la funcin de recuperadores de un patrimonio que sin ellos a menudo acabara en la basura. Hace unos meses hubo un escndalo porque apareci la biblioteca del pintor Rfols Casamada en los Encants, pero all cada da vemos obras especiales que son compradas por libreros evitando que se pierdan definitivamente. Hace poco fue a parar tambin parte de la biblioteca de Pniker, nos dice uno de los 36 libreros que exponen ahora en la 68. Fira del Llibre dOcasi, Antic i Modern en el paseo de Grcia de Barcelona, organizada por el Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya y abierta hasta el 6 de octubre.

https://www.lavanguardia.com/cultura/20190929/47699228139/librerias-libros-barcelona-catalunya-gremi-de-llibreters.html
Segueix-nos i comparteix:
#Gremillibreterdevell #FiraPGrcia19 


Carrer Balmes, 152, 1er 3a. 08003 - Barcelona (Espaa) - Tel. / Fax (+34) 93 318 79 95 - De Dilluns a Divendres de 09:00 a 13:00 hs - e-mail