Fires del Gremi / 68a Fira del LLibre d'Ocasió Antic i Modern (2019) / Pregò de la 68a Fira del Llibre d'Ocasió, Antic i Modern


Agafeu agendes i apunteu!! El pròxim 20 de setembre a les 11 del matí s'inaugura la #FiraPGràcia19 i el pregó serà a càrrec de l'escriptora Care Santos!!


Care Santos és una escriptora catalana que escriu en llengua catalana i castellana.


Va estudiar Dret a la Universitat de Barcelona i posteriorment Filologia Hispànica. Va començar la carrera periodística al Diari de Barcelona, i més endavant a diaris com ABC o El Mundo.

El 1995 es va donar a conèixer amb un primer llibre de relats, Cuentos cítricos. Després van seguir altres llibres (novel·les i relats). Entre els més importants figuren la novel·la Trigal con cuervos, que va guanyar el premi Ateneo de Sevilla, o Los ojos del lobo, novel·la juvenil que va guanyar el premi Gran Angular.

El 2007 va quedar finalista del Premio Primavera de Novela amb La muerte de Venus. Ha estat traduïda a diversos idiomes. El 2013 va guanyar el Premi Joaquim Ruyra de narrativa juvenil per No em preguntis qui sóc. El 30 de gener de 2014 fou guardonada amb el Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull arran de la novel·la Desig de xocolata.Col·labora en diversos mitjans, com El suplement de Catalunya Ràdio.

Actualment, és socia d'honor de Nocte, l'Associació Espanyola d'Escriptors de Terror. El seu llibre Habitacions tancades s'ha adaptat a pel·lícula per a televisió, guanyant el Premi Zoom al millor guió l'any 2015.

El 2017 guanya el Premi Nadal de novel·la amb Media vida, una obra sobre la culpa i el perdó.


Clicar aqui per llegir més informació sobre l'escriptora Care Santos


Carrer Balmes, 152, 1er 3a. 08003 - Barcelona (España) - Tel. / Fax (+34) 93 318 79 95 - De Dilluns a Divendres de 09:00 a 13:00 hs - e-mail