63 Fira del Llibre d'Ocasi Antic i Modern. Com cada any s'exposarn milers de llibres a l'abast de tothom en el Passeig de Grcia de Barcelona amb una nova ubicaci entre el carrers d'Arag i Rossell.Enguany tidrem 34 expositors en el que podreu trobar llibres esgotats, rars i tresors per descobrir. A ms hi haur una exposici sobre "El Passeig de Grcia modernista" a la crilla del carrer Valencia on si podr trobar llibres, cartells, postals, premsa i d'altres documents de l'poca. Us convidem a passejar i gaudir dels llibres vells desde el dia 19 de Setembre fins al 5 d'Octubre de les 10 del mat fins a les 9 de la nit, els festius a partir de les 11 del mat.


Aquest any l'escriptor homenatjat ser el poeta giron Narcs Comadira que tamb ens far el preg d'inauguraci de la Fira del Llibre.


L'acte d'inauguraci el presidir el Excm. Sr. Xavier Trias, Alcalde de Barcelona a les 13.00h a l'estand de l'exposici de la fira, a la crulla del Passeig de Grcia amb el carrer Valencia.


 


Carrer Balmes, 152, 1er 3a. 08003 - Barcelona (Espaa) - Tel. / Fax (+34) 93 318 79 95 - De Dilluns a Divendres de 09:00 a 13:00 hs - e-mail